Alkuun

Liposomaalisen C-vitamiinin Valmistus Kotona

Tarvikkeet

Ainekset

Valmistusohje

  1. 1 litraan tarvitset 3 juomalasillista vettä, 9 ruokalusikallista lesitiiniä, 1 desi alkoholia.
  2. Steriloi lasit ja säilytyspullo kiehuvalla vedellä, sekä blenderi ja ultraäänipesuri kolloidisella hopeavedellä.
  3. Keitä vesi ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi, jonka jälkeen lisää C-vitamiinijauhe veteen.
  4. 1 lasilliseen imeytyy noin 2 ruokalusikallista C-vitamiinijauhetta (n. 20 g).(olen havainnut, että saa suuremman määrän imeytymään)
  5. Laita lesitiini purkkiin ja lisää 1 desi 37,5% vodkaa (voi käyttää vahvempaakin, mutta Smirnoff käy hyvin), anna imeytyä muutaman tunnin (yön yli).
  6. Blendaa seos tehosekoittimessa kahdesti, 20 sekuntia kerrallaan.
  7. Anna vaahdon asettua jääkaapissa ajan kanssa.
  8. Laita seos ultraäänipesuriin ja täryttele 30 minuuttia, jonka jälkeen tuote on valmis. Säilytä jääkaapissa.
Huom: Älä kuumenna liikaa. Jos pesurissa on lämmitystoiminto, älä käytä sitä. Jääkaappikylmä seos lämpenee pesurissa muutenkin lähemmäs 40 astetta.

1 teelusikallinen valmista liposomaalista C-vitamiinia on noin 3 grammaa. Käytä tarpeen mukaan! Itse olen huomannut, että tämä toimii erittäin hyvin.

Ilman alkoholia valmistus onnistuu, mutta miten on säilyvyyden kanssa?

1 litran ultraäänipesuri, jossa on ajastin, on hyvä valinta (saatavilla esimerkiksi Motonetista).

Siis 3 ruokalusikallista lesitiiniä per lasi.

Tässä vielä selostus liposomaalisen C-vitamiinin imeytymisestä: Levyn selostus C-Liposomista

Liposomaalisen C-vitamiinin valmistus itse kotona.

Ohje numero 2 Liposomi C:n ohje

Kuinka Käyttää Ultraäänipesuria Liposomaalisen C-Vitamiinin Valmistukseen

Bob Sandor | 3. huhtikuuta 2020

Tee-se-itse Liposomaalisen C-Vitamiinin Valmistuspaketti

Ultraäänipesuri liposomaalisen C-vitamiinin valmistukseen tarjoaa korkean imeytymistehokkuuden verrattuna C-vitamiinipillereiden ottamiseen ja on paljon kätevämpää kuin suonensisäinen antaminen. Koronaviruspandemian vuoksi C-vitamiinin kysyntä on kasvanut suojautumis- tai hoitokeinona, ja viimeaikaisen raportin mukaan liposomaalisen C-vitamiinin kysyntä on ylittänyt käsidesin kysynnän. Koska liposomaalisella C-vitamiinilla on lyhyt säilyvyysaika, tämä artikkeli kertoo, kuinka voit valmistaa sitä itse ultraäänipesurin ja mittalasisarjan avulla.

Miksi Ultraäänienergia Tuottaa Parempaa Liposomaalista C-Vitamiinia

Ultraäänipesuria käytettäessä prosessissa käytetään ultraäänikavitaatiota, joka kapseloi askorbiinihapon liposomeihin. Kapselointi parantaa C-vitamiinin biologista hyötyosuutta kehossasi.

Ultraäänilaitteiden Yksityiskohdat

Kavitaatio on pienten tyhjiökuplien luominen kylvyssä, jotka syntyvät ultraäänilähettimien avulla. Puhdistusprosessissa ne implodoituvat pinnoilla poistaen epäpuhtaudet. Tässä tapauksessa ne kapseloivat C-vitamiinin liposomeihin, joiden halkaisija on alle 1 mikroni.

Ultraäänikäsittelyvaihtoehdot Liposomaaliselle C-Vitamiinille

Jotkut YouTube-esimerkit näyttävät ultraäänikäsittelyn suoraan ultraäänipesurin säiliössä. Suosittelemme kuitenkin, että sekoitat seoksen lasimittalaseissa. Tässä syyt:

Kuinka Ultraäänikäsitellä Liposomaalista C-Vitamiinia Mittalaseissa

Ensinnäkin, miksi mittalaseja vs. lasipurkkeja? Kuten alla selitetään, ultraäänienergia tunkeutuu mittalasejen lasiseiniin ja vaikuttaa seokseen. Paksumpi lasi, kuten Mason-purkit, absorboi ultraäänienergian, mikä estää liposomien muodostumisen.

Laitteiden Huolto

Jos valitset liposomaalisen C-vitamiinin käsittelyn mittalaseissa, jälkikäsittelytehtävät yksinkertaistuvat, sillä sinun tarvitsee vain puhdistaa mittalaseet perusteellisesti. Tarkista säiliö, että veden taso on täyttöviivan kohdalla huomioiden mittalaseiden aiheuttama siirtymä. Suosittelemme, että tyhjennät ja puhdistat säiliön ajoittain käyttöohjeiden mukaisesti.